Rukavice Sealskinz Waterproof All Weather Cycle Glove

1 490 Kč
s DPH

  • M
  • L

Více informací

Cyklistické rukavice Waterproof All Weather Cycle jsou perfektní volbou pro jízdu na mokrém počasí a jsou navrženy tak, aby vás udržovaly při šlapání v deštivých a mokrých podmínkách. Zůstanete v suchu a v teple na stezce, na ranním dojíždění. Jedná se o rukavice, které potřebujete, abyste zůstali chráněni, v suchu a teple, abyste si tu jízdu mohli užít - ať se děje cokoli.

Určeno pro cyklisty
Robustní, lehké a 100 % nepromokavé rukavice All Weather Cycle Glove jsou vybaveny PU semišovým stíračem palce, pěnovým polstrováním tlakových bodů a kompatibilitou dotykové obrazovky na ukazováčku a palci, takže jsou ideální pro všechny typy cyklistiky. Přidání reflexního materiálu vás udrží v bezpečí a viditelnosti i při slabém osvětlení.

Neuvěřitelná obratnost a ovládání
Vylepšeno technologií nulového pohybu vložky, nedochází k žádnému tažení, uklouznutí nebo seskupení, díky čemuž budete mít svou jízdu lépe pod kontrolou.

Technologie
Protiskluzová podšívka vám poskytuje vynikající kontrolu a obratnost a prakticky eliminuje vytažení vložky, což vám dává rukavice, které fungují výrazně lépe než standardní vícevrstvé rukavice. Tato rukavice je také kompatibilní s dotykovou obrazovkou pro snadné používání smartphonu.

Péče o nepromokavé rukavice
Nemáme rádi složité věci. A pokud jde o péči o vaši soupravu, chceme ji co nejjednodušší. Jedná se o typ rukavic, které můžete hodit do praní spolu se zbytkem svého vybavení. Není třeba umýt speciálními čisticími prostředky.

- Prát na 30 ° C 
- Nečistěte chemicky, nežehlete ani nebělte

Informace k objednávce

  • Pokud je u zboží uvedeno "externí sklad" je lepší nás před objednávkou kontaktovat. Množství na skladech se rychle mění a bohužel není možné se online napojit a stavy přesně editovat.
  • Zboží nemusí přesně odpovídat vyobrazení na fotkách.
  • Pokud objednáváte celé kolo je ideální ho přebírat v našem skladu zkompletované a seřízené, ale je samozřejmě možné Vám ho odeslat.

Zeptejte se

Pokud zde nevidíte odpověď na Vaší otázku, použijte následující formulář. Po schválení dotazu se Vám zde objeví odpověď.

(volitelně)
*(pro upozornění, že dotaz je zodpovězený)