Rukavice pletené vodotěsné Sealskinz All Weather Ultra Grip

990 Kč
s DPH

  • S
  • M
  • L

Více informací

Vzali jsme ikonickou nepromokavou technologii, kterou používáme v našich ponožkách, a vložili jsme ji do nepropustných nepromokavých rukavic, které nabízejí dokonalou rovnováhu tepla, prodyšnosti a 100 % vodotěsné ochrany. Studené a mokré ruce mohou vést ke všem druhům ne příliš dobrých věcí venku, včetně znecitlivění prstů, puchýřů nebo dokonce omrzlin. Naše rukavice Waterproof All Weather Ultra Grip Pletené, které jsou ideální pro různé teploty, udrží vaše ruce v suchu a budou chráněny před deštěm, slabým sněhem a blátem a zároveň si zachovají přilnavost a obratnost, kterou potřebujete, abyste mohli dělat věci. Rukavice, která je navržena tak, aby poskytovala neuvěřitelnou kontrolu přilnavosti spolu se 100 % vodotěsnou ochranou a prodyšností, vás udrží v teple a suchu při dojíždění, běhání, sekání dřeva, práci venku, lovu nebo rybaření.

Technologie
Propagovali jsme použití jedinečné hydrofilní membrány, která je 100 % vodotěsná a přesto odvádí vlhkost z vaší pokožky na molekulární úrovni - udržuje vás v suchu a chladu současně. Kompatibilní s dotykovou obrazovkou pro snadné používání smartphonu.

Inovativní materiály a konstrukce
Používají stejnou jedinečnou třívrstvou konstrukci jako naše nepromokavé ponožky. Rukavice jsou vybaveny 100 % nepromokavou hydrofilní membránou s prémiovým vnitřkem z merino vlny pro odvod tepla a potu a odolným exteriérem ze směsi nylonu se čtyřsměrným napínáním. fit a nositelnost.

Unikátní víceúčelová rukavice
Tato přiléhavá rukavice se může pochlubit také silikonově potištěnými prsty a dlaní, které nabízejí pevnou manipulaci a lepší ovládání rukojeti, stejně jako možnosti dotykové obrazovky pro snadný přístup k vašim zařízením.

Extrémně prodyšné
Obzvláště pozoruhodná je bezkonkurenční prodyšnost hydrofilní vodotěsné membrány, která uvolňuje potní páru a teplý vzduch zevnitř rukavice. To vytváří vysokou úroveň pohodlí pro nositele, a to i při provádění namáhavých a aerobních činností.

Ručně vyráběné a ručně testované
Každá rukavice je ve Velké Británii ručně vyráběna podle našich neúprosných standardů a pozornosti k detailu, je ručně testována na vodotěsnost.

Péče o nepromokavé rukavice
Nemáme rádi složité věci. A pokud jde o péči o vaši soupravu, chceme ji co nejjednodušší. Jedná se o typ rukavic, které můžete hodit do praní spolu se zbytkem svého vybavení. Není třeba podšívat nebo umýt speciálními čisticími prostředky. Vzhledem k tomu, že membrána tvoří pevnou bariéru, nikdy nebudete muset znovu vodotěsné.

- Prát na 40 ° C
- Nízké bubnové sušení nebo odkapávání
- Nečistěte chemicky, nežehlete ani nebělte

Informace k objednávce

  • Pokud je u zboží uvedeno "externí sklad" je lepší nás před objednávkou kontaktovat. Množství na skladech se rychle mění a bohužel není možné se online napojit a stavy přesně editovat.
  • Zboží nemusí přesně odpovídat vyobrazení na fotkách.
  • Pokud objednáváte celé kolo je ideální ho přebírat v našem skladu zkompletované a seřízené, ale je samozřejmě možné Vám ho odeslat.

Zeptejte se

Pokud zde nevidíte odpověď na Vaší otázku, použijte následující formulář. Po schválení dotazu se Vám zde objeví odpověď.

(volitelně)
*(pro upozornění, že dotaz je zodpovězený)