Mondraker Dusty R Green Red gravel ebike

Dostupnost: Externí sklad

149 700 Kč
s DPH

  • S
  • M
  • L
  • XL

Parametry

VidliceSteatlh Air Carbon tapered steerer tube, HHG, fllat mount integrated fork
RámDusty Stealth Air Carbon, pressfit 386 EVO bottom bracket, tapered head tube, HHG internal cable routing, integrated internal non-removable battery, 12x142mm rear axle, 1X or 2X drivetrain design, Flatmount brake compatible, integrated dropout speed senso
PláštěMaxxis Rambler 700x40, tubeless ready, dual compound EXO protection, 60 TPI, folding bead, tan wall
ŘazeníSram Rival Etap AXS 12s, X-Actuation 1:1, single click
BrzdySram Rival Etap AXS 2 piece caliper, Centerline 160mm IS 6 bolts one-piece rotor, steel-backed organic pad
KlikySram Rival 1 DUB GLS Wide, S: 170mm, M/L: 172,5mm, XL: 175mm.
Středové složeníMahle pressfit, sealed bearings, w/ torque sensor
PřehazovačkaSram Rival XPLR Etap AXS, 12s
SedlovkaOnOff Barium gravel carbon microadjust diameter 27.2mm, length 400mm
ŘetězSram PC-1110, 11s, Powerlock
KazetaSram XG-1251 10-44T, 12s
ŘidítkaOnOff Barium gravel 18º bar flare. Width sizes S/M: 440mm, size L/XL: 460mm
NábojFront: Mavic, 12x100mm, IS 6 bolts
RáfekMavic Allroad Disc, UST, 22mm internal width, hookless, infinity hubs, 24 spokes
DrátyCN round stainless steel
Hlavové složeníOnOff gravel tapered for 1-1/8” to 1-1/2” head tube, ACB sealed bearings, top 41x30.2x7x45ºx45º, bottom 51.9x40x8x45ºx45º
PředstavecOnOff gravel 6061 T6 Alloy, 31.8mm barbore, rise: +/-7º, length: sizes S/M: 70mm, size L: 80mm, XL: 90mm
SedloFIZIK Terra Argo X7 150mm
Hmotnost13,1kg
Přední osa12x100mm
Zadní Osa12x142mm
MotorMahle X20 Drive Unit
BaterieMahle X20 IX350Wh

Více informací

Představujeme vám zcela nový Mondraker Dusty, e-Gravel kolo, které zdědilo veškerou identitu, kterou Mondraker propůjčuje svým horským kolům. 

Vzhledem k rychlému vývoji gravel kol v posledních letech se Mondraker rozhodl přispět vlastní vizí, designem a technologií k výrobě e-Gravel kola, které splňuje požadavky a potřeby všech, kteří se touto disciplínou zabývají. 

Model Dusty je dokonalým konceptem e-Gravel kola navrženého tak, aby zahrnoval tři nejžádanější disciplíny gravel kol: dobrodružství, jízdu na dlouhé vzdálenosti a jízdu v technickém terénu.

Systém Mondraker Dusty X20
Dokonalé vyvážení pro dobrodružství, dlouhé vzdálenosti a technický terén
Dusty má 350Wh interní baterii, která vám umožní ujet až 180 km v závislosti na zvolené úrovni asistence a výškovém převýšení. S volitelným prodlužovačem dojezdu 171Wh a dodatečnou silou vašich nohou můžete dojet ještě dál. Dusty je navrženo jako dokonalé dobrodružné gravel kolo. Je vhodné pro krátké a výbušné vyjížďky, kdy máte na denní tréninkovou jízdu jen hodinu, a to na rovině. Pro ty 1 nebo 2 denní dlouhé akce je Dusty ideálním kolem, kdy na Dusty naložíte základní vybavení a vydáte se hledat nejlepší místo na spaní nebo nejmalebnější trasu ve vašem okolí. Nejenže má veškerý dojezd, jaký byste si mohli přát, ale má také více než dostatečnou nosnost a navíc komfort. Můžete si zvolit délku a intenzitu svých jízd.

Dojezd a pohodlí: Ideální volba pro dálkové jízdy po šotolině
Pro dálkové jízdy na šotolině je Dusty ideální volbou. Víte, kdy začnete šlapat, ale nevíte, kdy přestanete. Model Dusty vás tam může dovést. Jízda na šotolině v techničtějším terénu není pro kolo Dusty žádný problém. Sedlové vzpěry jsou navrženy tak, aby nabízely bezkonkurenční tlumení a poskytovaly výrazné pohodlí a kontrolu nad technickým terénem. A pokud vám to nestačí, špičkový model Dusty XR je vybaven 40mm vidlicí RockShox Rudy a 75mm dropper postem Reverb XPLR AXS, takže můžete vzít Dusty i tam, kam vám logika říká, že byste opravdu neměli.

Mondraker Dusty
Ultimátní dobrodružství na šotolině
Zažijte dokonalé dobrodružství na šotolině s kolem Mondraker Dusty. Díky působivému výkonu, vynikajícímu dojezdu a přirozenému šlapání je Dusty dokonalým elektrokolem pro každého, kdo si chce užít jízdu na kole jako nikdy předtím. Nenechte si ujít toto revoluční elektrokolo a posuňte své cyklistické zážitky na vyšší úroveň s Mondraker Dusty a systémem MAHLE X20.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Informace k objednávce

  • Pokud je u zboží uvedeno "externí sklad" je lepší nás před objednávkou kontaktovat. Množství na skladech se rychle mění a bohužel není možné se online napojit a stavy přesně editovat.
  • Zboží nemusí přesně odpovídat vyobrazení na fotkách.
  • Pokud objednáváte celé kolo je ideální ho přebírat v našem skladu zkompletované a seřízené, ale je samozřejmě možné Vám ho odeslat.

Zeptejte se

Pokud zde nevidíte odpověď na Vaší otázku, použijte následující formulář. Po schválení dotazu se Vám zde objeví odpověď.

(volitelně)
*(pro upozornění, že dotaz je zodpovězený)