Idea C30 Roubaix 700c karbon gravel kola

Dostupnost: Na dotaz

31 500 Kč
s DPH

Parametry

MateriálHTM carbon T800
Velikost700c
Hmotnost1410g
Kompatibilita kazetyShimano nebo Sram XDR
Výška ráfku30mm
Šířka ráfku31mm
Vnitřní šířka24mm
NábojDT Swiss 350 SP 24/24 Disc
DrátyDT Swiss Aero Comp SP
Přední osa12x100
Zadní Osa12x142
Uchycení kotoučeCenter Lock

Více informací

Zapletená celokarbonová plášťová kola s náboji DT Swiss 350 Straightpull DISC. Přední osa náboje 100/12, zadní 142/12.

Zapletená kola s výškou ráfku 30mm disponují perfkení akcelerací a rychlostí v lehkém terénu nebo na silnici.

Vyšší profil ráfku doporučujeme spíše zákazníkům, kteří chtějí více kombinovat lehký terén a jízdu na silnici včetně kostek jako jsou například na Paris-Roubaix. Díky nízké váze disponují zapletená kola perfektní akcelerací a ve spojení se speciálním profilem s šířkou 30mm mají i výborné jízdní vlastnosti. Modelovou řadu ROUBAIX jsme stavěli s důrazem na maximální spolehlivost a bezúdržbový provoz. Kola nejsou postavena z "papírových dílů", ale z dílů, které mají kvalitu a závodní charakter.

Nová řada karbonových ráfků byla kompletně vytvořena pro stavbu zapletených kol na GRAVEL BIKE. Ráfky jsou nově postaveny se speciální geometrií pro zvýšení odolnosti ráfku v terénu a novou bezdušovou technologií TIRE FIT. U nových ráfků klademe velký důraz na vyvážení kol. Nové modely z řady ROUBAIX jsou perfektně vyvážené a nedochází u nich k nežádoucímu házení, které způsobuje nevyvážení kol.

DT Swiss pro nás znamená záruku kvality našich zapletených kol. Ve spojení s kvalitními ráfky IDEA CALOBRA se jedná o vyladěné sety pro nejnáročnější zákazníky. Zapletená kola nabízíme primárně s náboji DT Swiss 350. Tato řada nábojů je v poměru cena / výkon naprosto nepřekonatelná. Řada zapletených kol pro DISC brzdy je zaplétána se specifikací 24/24 děr a osami 100/12 a 142/12. Pokud hledáte spolehlivá kola s vysokou pevností a 100% dostupností náhradních dílů, tak tato kola jsou Vaše volba!

Váhový limit 120kg.

Informace k objednávce

  • Pokud je u zboží uvedeno "externí sklad" je lepší nás před objednávkou kontaktovat. Množství na skladech se rychle mění a bohužel není možné se online napojit a stavy přesně editovat.
  • Zboží nemusí přesně odpovídat vyobrazení na fotkách.
  • Pokud objednáváte celé kolo je ideální ho přebírat v našem skladu zkompletované a seřízené, ale je samozřejmě možné Vám ho odeslat.

Zeptejte se

Pokud zde nevidíte odpověď na Vaší otázku, použijte následující formulář. Po schválení dotazu se Vám zde objeví odpověď.

(volitelně)
*(pro upozornění, že dotaz je zodpovězený)